Autoshkolla

Autoshkolla

GRÁTIS

(5 estrelas)

(54)


Download para Android

1.000 - 5.000 downloads

Adicionar este app às suas listas
Aplikacioni "Autoshkolla" është zhvilluar në vitin 2014 në Prishtinë, nga disa të rinjë prishtinas. Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Pytjet të cilat janë në këtë applikacion janë marrur nga website i ministrisë së infrastrukturës të Kosovës
www.mi-ks.net

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

facebook: https://www.facebook.com/pages/Autoshkolla-app/1449900031956691

Comentários e avaliações de Autoshkolla
 • (78 estrelas)

  por Granit Sinani em 24/08/2014

  Pas update-it nuk po hapet ma. [EDIT] pasi e kom re instalu po bon tash perfekt

 • (78 estrelas)

  por Valon Kadiri em 22/08/2014

  Shumm llaf a !

 • (78 estrelas)

  por Robinsoni Merdita em 22/08/2014

  Mir jo keq

 • (78 estrelas)

  por Fetah Jusufi em 16/08/2014

  Shume e mire, bile edhe per ata qe e kane lejen ish kane mire me hi ne kete test ;)

 • (78 estrelas)

  por Kastriot Çunaku em 15/08/2014

  Aplikacion shume i mire dhe i nevojshem. Gjithashtu shume i leht per tu perdorur. Bravo zhvilluesve

 • (78 estrelas)

  por Shaip Gashi em 15/08/2014

  Great app . Keep up with the good work