FootTackt

FootTackt

Adicionar este app às suas listas
Ver maior - captura de tela FootTackt para Android
Ver maior - captura de tela FootTackt para Android
Ver maior - captura de tela FootTackt para Android
Апликација која ќе ви помогне во исцртвуање на тактики за фудбал. Истите веќе исцртани тактики, можите да ги снимите и пофторно да ги прикажиувате. Можите да исцртате ваши играчи и противнички играчи (црвена и сина боја) со само едно притискање на е кранот, како и нивното движење со влечење на екранот.

Comentários e avaliações de FootTackt

  • Ainda não há nenhum comentário, seja o primeiro a comentar!