BAIXE GRÁTIS

Flame / Foc Wallpapers HD

  • TIPO DE PESQUISA
  Flame / Foc Wallpapers HD icon

  Flame / Foc Wallpapers HD

  por: 255 8.6

  8.6 Pontuação de
  usuários
  BAIXE GRÁTIS

  Capturas de tela

  Descrição

  Flacără și foc - este un grup de mai mult de 30 de frumoase imagini de înaltă rezoluție pentru telefonul dvs. și comprimat.

  Această aplicație conține doar imagini de înaltă calitate și vă permite să le setați pe fundal sau descărca imagini de înaltă rezoluție pentru dispozitivul dumneavoastră.

  Caracteristici principale:

  - Numai imagini de înaltă rezoluție;
  - Doar cele mai bune, imaginile luminoase;
  - Imagini noi în fiecare săptămână.

  Vă rugăm să citiți această aplicație - ne va permite să îmbunătățească app pentru tine!

  De ce este culoarea de o flacără, de obicei, portocaliu?


  Tipic luminos partea superioară,, de culoare galben-portocalie de o flacără se datorează încălzirii de particule de carbon nearse.
  Temperatura de foc și materiale fiind arse sunt factorii care determina culoarea flăcării. Culorile diferite de flăcări într-un foc de lemne sunt cauzate de diferite substanțe în flăcări.
  Puternic Culoarea portocalie de cele mai multe flăcări lemn rezultă atunci când de sodiu conținută în lemn este încălzită
  Temperatura de flăcări lemn este mai mic decât cel de flăcări lumânare, care culori lemn flăcări portocalii, nu galben. Dacă, totuși, o parte din particulele de carbon în foc sunt foarte fierbinte, culoarea va fi galben. Produsul de carbon ars, când sa răcit, este funingine.
  Deoarece focul are nevoie de oxigen pentru a arde, iar din partea de jos a flacarii unei lumanari nu se obține mult oxigen, acesta este cel mai fierbinte loc în flacără și este de culoare albastră.
  Flacăra se răcește și schimbă culoarea în timp ce trece departe de sursa de foc, deoarece este expusă la mai mult oxigen. Schimbările de temperatură determină culoarea flăcării pentru a schimba de la albastru, de la cea mai tare, partea de jos a flăcării, în culoarea tipică, luminos, de culoare galben-portocaliu sau portocaliu cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizați. Ce nuanță de portocaliu este considerată în porțiunea superioară a flăcării, în cazul în care flacăra este mai tare, depinde de materialul care este ars.
  •, lichide inflamabile electrice, combustibili obișnuiți, și de metal cuprind patru tipuri de foc.
  • Într-un an, fulgerul va produce 10.000 de incendii în Statele Unite in pace.
  • Mai mult de 5 la suta din terenul pe Pamant este ars de foc in fiecare an.
  • scoarta de copac Redwood este ignifug. Incendii în pădurile Redwood avea loc in copaci.
  • Un incendiu perfect curat produce aproape nici un fum. Fumul înseamnă pur și simplu că un foc nu arde în mod corespunzător și că biți de material nears se scurg.
  • La 12.000 de metri deasupra nivelului mării, este abia suficient oxigen în La Paz, Bolivia pentru a sprijini arderea. Orasul este aproape ignifug.
  • Incendiile forestiere se miște mai repede în sus decât în ​​jos.
  • Dintre toate popoarele lumii, singurele cunoscute să nu utilizeze focul sunt Islanders Andaman și pigmeii.
  • Cuvântul "stare de asediu" este derivat de la un vechi cuvânt francez care înseamnă, "foc de acoperire." În Europa in timpul Evului Mediu, o stare de asediu a fost un con de metal sau de scut, care a fost utilizat pentru a stinge focul vatra seara. Cuvântul "stare de asediu" a ajuns să însemne sfârșitul activitățile de zi.

  Aceste imagini sunt de înaltă rezoluție (Wallpapers HD) arata foarte bine pe dispozitive Android cu orice rezoluție a ecranului (480x854, 960x540, 1280x720, 480x800, 1280x800, 480x320)

  Avaliação de usuários

  de 255 avaliações

  "Muito bom"

  8.6