BAIXE GRÁTIS

mTaxi

  • TIPO DE PESQUISA
  mTaxi icon

  mTaxi

  por: Milan Samardžić 2 9

  9 Pontuação de
  usuários
  BAIXE GRÁTIS


  Capturas de tela

  Descrição

  Aplikacija namjenjena za Android operativne sisteme.
  Radi na verzijama androidda od 1.6 pa na više.

  Aplikacija je namjenjena za pozivanje taxija sms porukom.

  U aplikaciji je potrebno izabrati taxi kompaniju, a potom navesti adresu, opis adrese i kontakt broj. Taksi službe trenutno raspoložive su u Istočnom Sarajevu i Sarajevu. Broj kompanija će se povećavati shodno, volji istih da usluge pružaju. Takođe, moguće je unijeti i vrijeme kada taxi treba da dođe po osobu. Korisnik može snimiti svoju adresu kao stalnu, a kasnije je koristiti da ne bi morao svaku put da podešava parameter. Takođe postoji prečica i za nova podešavanja, kojima se u par koraka postave podešavanja i pošalje poruka. Verifikacija korisnika služi samo da bi se steklo povjerenje u korisnika. Ni jedan broj niti lični podatak neće biti prosleđen trećem licu. Poslužiće jednokratno samo za verifikaciju korisnika. Po verifikaciji, zavisno o tipu verifikacije, korisnik će dobiti svoj status, koji će se slati zajedno sa porukom taxi kompanijama. Po učitavanju aplikacije vidimo da je pozadina crna sa 10 elemenata, bez jezičkih dugmića. Gornji i glavni meni ima 3 stavke, od koih je respektivno, početni ekran, podešavanja za snimanje adrese i promjenu iste i verifikacija korisnika.Donji meni sadrži informacije o cijenama usluga taxi kompanija, lokaciju taxi štandova (trenutno samo u Istočnom Sarajevu), informacije o aplikaciji, i ikonicu za uslugu dolaska taxija za određen datum kao i ikonicu za izlaz iz aplikacije.

  Nova verzija zavisi od broja taxi kompanija koji će se povećavati u zavisnosti od želje za saradnjom istih i novonastalih dogovora sa kompanijama sa kojima se sarađuje. U novoj verziji mogući izlazak i widget za lakše pozivanje taxi službi. Takođe kada google završi mapiranje BiH biće dostupno automatsko slanje adrese, bez potrebe za ručnim upisom.

  Autor ne odgovara za eventualne nastale nesporazume, koji podrazumjevaju ne tačnu adresu. Takođe autor aplikacije ne snosi nikakvu odgovornost ako poruka nije dostavljena zbog problema sa Vašim uređajem ili mrežnim operaterom i sl.

  Prava izmjene aplikacije zadržana (Milan Samardžić), kao i prava izmjene cjenovnika taxi kompanija.

  Sve komentare, kritike, sugestije i evenutalne greške pošaljite na e-mail: milan.samardzic@gmail.com

  http://milansamardzic.rs.ba

  Avaliação de usuários

  de 2 avaliações

  "Incrível"

  9